Fra Ivica, dobrodošao kući

Pri kraju je vrijeme ljetnih godišnjih odmora. Neki naši župljani se uputiše na jug, na more, neki posjetiše svoju rodbinu diljem svijeta,  mnogi naši bivši župljani dođoše u svoj zavičaj iz zemalja Zapadne Europe, ali i prekomorskih zemalja. Lijep broj naših bivših župljana je došao u crkvu u kojoj su kršteni, dali svoje priloge. Hvala Bogu da se ne kida nit povezanosti među našim župljanima.

Važno je napomenuti da u životu vjernika nema godišnjeg odmora. Mi smo vjernici i za vrijeme godišnjih odmora. Lijepi broj naših svećenika idu na godišnji odmor i svoje vrijeme provode „radno“ u hrvatskim katoličkim misijama u zapadnoj Europi ili u Australiji.

Naš misionar fra Ivica Vrbić došao je na „radni godišnji odmor“ u domovinu. Mi smo se susreli na sv. Misama u nedjelju 03. rujna. Prikupljali smo svoje darove za misijsko djelovanje našeg misionara. A već ranije smo prikupljali priloge („Dani kruha“, misijske kasice s korizmenim prilozima, pojedinačni darovi i k tome milostinja koju smo prikupili na sprovodu pok. + Ruže Vrbić). Zahvaljujemo za sve darove naših župljana i naših prijatelja. A fra Ivica posjećuje sve one, koji su mu potpora u njegovom djelovanju na njivi Gospodnjoj. Naši misionari su naša briga kroz cijelu godinu, a ne samo na misijsku nedjelju. Svatko se može uključiti, bez obzira gdje živio i preko naše župe poslati pomoć za djelovanje našeg misionara fra Ivice Vrbića u Boliviji.