Nadogradnja centralnog grijanja u našoj crkvi

Još u kolovozu smo pojačali akciju prikupljanja sredstava za obnovu centralnog grijanja u crkvi. Lijepi broj naših župljana se odazvao pozivu. Posebno ugodno iznenađenje je bilo, kada su sad možda i bivši naši župljani iz Hrvatske, Njemačke, Kanade došli na svetkovinu Svih Svetih i posjetili grobove svojih najdražih. Posjetili su i svoju rodbinu i k tome nisu zaboravili svoju župu. Makar stalno ne živjeli ovdje oni su izvršavali svoje obveze ne samo za održavanje naših grobalja, nego su dali svoje darove za nadogradnju grijanja u našoj lijepoj crkvi.

Vjerujemo da će dragi Bog po zagovoru sv. Josipa stostruko nagraditi svaki njihov dar. Ujedno sve pozivamo da nikada ne zaborave ovu najljepšu crkvu u ovom dijelu Vrhbosanske Nadbiskupije u kojoj su se mnogi krstili, prvi put ispovjedili, pričestili i vjenčali.

Nadamo se da ćemo vrlo brzo završiti drugu fazu grijanja. Prošle godine smo kupili i postavili novu peć za centralno grijanje u kući. Pred nama je i treća faza. Morali bismo umjesto sadašnjeg načina grijanja na ugalj i drva dograditi dio koji nedostaje, kako bismo se grijali na pelet. Unaprijed zahvaljujemo svima na razumijevanju.